Armbandet Black Lion i Onyx Visa större

Armbandet Black Lion i Onyx

Fräckt stretcharmband i Onyx med ett lejonhuvud och detaljer i nickelfritt, allergivänligt kirurgiskt stål.

Onyxens tilltalande rika svarta färg kan vara både klassisk och modern.

Stenarna är 6 mm. Lejonhuvudet är 15 mm. 

Finns i längderna 17cm, 18,5cm, 20cm och 21,5cm.

Mer detaljer

259,00 kr

Lägg till i önskelistan

Datablad

Storleksguide Armband Mät handleden och lägg till 1-1,5cm för att få passande armbandsstorlek. Kom ihåg att du kan alltid returnera armbandet och få en annan storlek om du råkat beställa fel längd!
Stålsmycken Våra stålsmycken är i rostfritt, allergivänligt och nickelfritt kirurgiskt stål, och denna metall håller sig inom EUs riktmärke för nickelfria smycken. Stålet ändrar inte färg, och behöver inte putsas.

Mer information

Onyx

Venus, kärlekens gudinna och skönhet, vilade vid floden Indus när hennes son, Cupid, kom och använde spetsen på en av hans förtrollade pilar till att ge henne manikyr medan hon sov. Med de klippta naglarna i händerna, flög han med glädje upp i himlen, men alla hans glädje och spänning gjorde att han tappade de klippta naglarna och de föll i floden. Eftersom ingenting av himmelskt ursprung kan dö, förvandlades de klippta naglarna till onyx. Namnet "onyx" kommer från grekiskan och betyder "nagel eller klo".

Idag när vi tänker på Onyx förknippar vi ofta ordet med svart för att skilja den från andra sorter av Onyx. Denna pärla kommer i vitt, rödbrun, brun och bandad. Olika Onyx som är rödbrun med vita och ljusare rödaktig band kallas sardonyx.